Over mij

Hallo, ik ben Danique van Lokven.

Het werken met kinderen heeft mij altijd aangetrokken. Als klein meisje dacht ik dat ik later als leerkracht voor de klas zou komen te staan. Toen ik ouder werd, kreeg dit een andere invulling.
over mijTijdens mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Haagse Hogeschool ben ik in 2007 in de kinder- en jeugdpsychiatrie gaan werken. Hier werk ik nog altijd met veel plezier. Na een aantal jaar werken wilde ik mijzelf verder ontwikkelen en heb ik een nieuwe uitdaging gevonden in de opleiding tot kindercoach.

Deze opleiding heb ik met veel plezier gevolgd en afgerond bij BGL & Partners. In dit jaar is tevens mijn enthousiasme ontstaan een eigen praktijk op te zetten om kinderen te kunnen coachen. Deze droom heb ik waar kunnen maken in de vorm van Heppie Kidz Coaching.

Na deze opleiding heb ik bij het Expertisecentrum ‘omgaan met verlies’ een certificaat behaald als Gedeeld Verdriet Coach en heb ik in 2015 een training gevolgd waardoor ik nu ook gecertificeerd Matrixcoach ben. Tevens heb ik een workshop gevolgd over het interactief werken met handpoppen. 

Het is voor mij een droom om kinderen te begeleiden en te coachen, zodat zij weer lekker in hun vel komen te zitten, zich happy voelen en met vertrouwen de toekomst tegemoet zien. En het allermooiste hierbij vind ik dat de sleutel tot deze schatten zich in het kind zelf bevinden en ik het kind in dit proces van ontdekken kan en mag begeleiden!