Heppie Kidz

U ziet uw kind het liefst op en top happy.  Uw kind zit lekker in zijn of haar vel, straalt, speelt graag, voelt zich blij en lacht. 
Er zijn gebeurtenissen en factoren die er voor kunnen zorgen dat uw kind zich (tijdelijk) minder happy voelt en tegen sociale en emotionele problemen aanloopt. Vaak is een gedragsverandering het gevolg.

Het lukt uw kind niet om hier zelf, of samen met u, iets aan te doen. Soms weet u als ouder niet hoe u uw kind het beste kunt helpen. Een kindercoach kan op dat moment net dat steuntje in de rug zijn waar u naar opzoek bent. 

Als kindercoach ga ik uit van het eigen vermogen van het kind. Vanuit deze oplossingsgerichte visie help ik kinderen hun eigen mogelijkheden en kwaliteiten (weer) te ontdekken én te gebruiken in situaties die voor hen lastig zijn. Hierdoor leert en ervaart het kind wat er aan de hand is en leert het wat hij of zij zelf kan doen om het probleem om te lossen en op eigen kracht door te gaan.
Ieder kind is uniek en elk kind zal een eigen aanpak hebben of ontdekken, naar wat voor hem of haar het prettigst is.
Als kindercoach volg en begeleid ik het kind in dit proces, met als uiteindelijk doel dat kinderen hun krachten en kwaliteiten kennen en zich sterk voelen om toekomstige ‘problemen’ zelf op te lossen. Want ook ik zie graag happy kids!
emotions
Als u met uw muis naar de menubalk gaat, ziet u onder 'Heppie Kidz' een submenu verschijnen. In dit submenu vindt u meer informatie over de doelgroep en de verschillende soorten coaching die bij Heppie Kidz Coaching worden aangeboden.

Indien u direct meer wilt lezen over de werkwijze, klikt u dan hier.