Ervaringen

Op deze pagina leest u de reactie van ouders en kinderen die bij Heppie Kidz Coaching zijn geweest:

"Via internet zijn wij bij Heppie Kidz Coaching terecht gekomen. Onze zoon van 10 jaar had moeite om vriendjes te maken en zat niet zo lekker in zijn vel. Hij was veel boos, verdrietig en stelde (bleek later) hoge eisen aan zichzelf.
Heppie Kidz coaching werkt met een helder intakegesprek. Dat gaf ons maar ook onze zoon vertrouwen en een goed beeld van de aanpak en werkwijze. Samen met onze zoon en ons (ouders) is een stappenplan gemaakt en in een aantal sessies met onze zoon goed gewerkt aan een aantal benoemde doelen. Dankzij Heppie Kidz Coaching zit onze zoon inmiddels lekkerder in zijn vel. Bedankt!"

-

“Onze dochter is altijd al bang geweest voor (vooral) grotere dieren. Normaal gesproken is dit nooit een probleem, maar als je in een omgeving woont met koeien praktisch gezien in de achtertuin kan dat heel erg lastig zijn. Onze (toen) 4 jaar oude dochter durfde niet (meer) alleen in de tuin te spelen en zelfs niet meer alleen naar het toilet. Het werd zelfs zo erg dat wij als ouders niet meer de woonkamer uit mochten omdat ze bang was voor de koeien. Zo konden we natuurlijk niet verder. 
Ik had weleens van een vriendin gehoord dat Danique een eigen praktijk aan het opstarten was voor kinderen met 'problemen'. Ik heb Danique toen opgebeld en het probleem uitgelegd. Zij dacht onze dochter wel te kunnen helpen. Voor ons was dit een hele opluchting omdat we niet wilde dat onze dochter een stempel opgedrukt kreeg door een arts in een ziekenhuis of bij een kinderpsychiater o.i.d. We konden al snel bij Danique langskomen voor een intakegesprek. In dit gesprek heeft Danique uitgelegd wat ze voor onze dochter kon betekenen. Dit klonk goed en erg vertrouwd. De keren hierna ging onze dochter eens in de twee weken (zonder ons) naar Danique toe. Als wij onze dochter ophaalden zagen we gewoon verschil. Danique heeft onze dochter meer zelfvertrouwen gegeven door met haar verschillende technieken te oefenen die zij kon gebruiken als ze bang was. 
We zijn nu ongeveer een half jaar verder en het gaat prima met onze dochter. Ze durft weer lekker met haar zusje buiten te spelen en zelf dingen buiten te doen. Als de koeien dichtbij staan is ze nog weleens bang, maar dan denkt ze aan de oefeningen en gaat het een stuk beter. Het loeien van de koeien blijft nog wel spannend, maar dat gaat ook steeds beter.
Wij zijn erg blij de keuze te hebben gemaakt om Danique te bellen. Wij hebben weer een zelfverzekerd en stoer meisje!”

-

"Wij hebben onze zoon weer zien opbloeien en geloven in zichzelf! Geen onzeker mannetje meer die rond stuitert omdat hij zich niet veilig voelt en die veel te hoge eisen aan zichzelf stelt, maar een vrolijk ventje die weer overal plezier in heeft. Allemaal dankzij het geduld, de inzet en kennis van Danique! De terugkoppeling naar ons als ouders toe is zeer prettig geweest. Dank je wel Danique, nogmaals, voor alle moeite die je voor ons en voor onze zoon hebt gedaan! En ik blijf je aanraden bij iedereen!"